Λοιπόν παίρνουμε φέτα και την κόβουμε σε λεπτές φέτες. Μην τις κόψετε χοντρές γιατι δεν θα μπορέσουν να τηγανιστούν ώς μέσα. Τυλίγουμε κάθε μία φέτα με φύλλο κρουστας και τις τηγανίζουμε σε λίγο λάδι(συνιστώ ένα ελαφρύ σπορέλαιο γιατί με το ελαιόλαδο γίνονται λίγο πιο βαριές). Φτιάχνουμε μια γλυκόξινη σάλτσα με μέλι και λίγο ξύδι(την αναλογία θα την καθορίσετε εσείς ανάλογα πόσο γλυκιά ή ξινή τη θέλετε).Ζεσταίνουμε ελαφρά την σάλτσα. Σερβίρουμε τις φέτες περιχυμένες με την γλυκόξινη σάλτσα(αφού κρυώσει λίγο) και ρίχνουμε από πάνω λίγο σουσάμι.
ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΦΟΡΜΑΣ
-
Όταν έρχεται το Πάσχα λέω ότι λατρεύω το Πάσχα, τις μυρωδιές,τα χρώματά και
τις αναμνήσεις από τα παιδικά χρόνια.
Όταν πάλι έρχονται Χριστούγεννα λέω ότι σα...
Πριν από 13 χρόνια
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου